Dienstverlening aan banken - Finnovation Rosmalen (Leon van Lith)
16702
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16702,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Supporting financials in innovation

FINANCE EN INNOVATION

De ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel. Bedrijven zien kansen om enerzijds hun dienstverlening uit te breiden en anderzijds bestaande dienstverlening meer efficiënt in te richten.
Finnovation ondersteunt klanten in de financiële sector om hun doelstellingen bij multidisciplinaire veranderprojecten te realiseren. Finnovation levert

 • Project management
 • Business analyse / consultancy

RESULTAATGERICHT EN VERBINDEND

Een goed advies geven is één. De realisatie ervan is twee. Finnovation analyseert de huidige en gewenste situatie met de gewenste doelstellingen en komt met een plan van aanpak. Met een bedrijfskundige achtergrond is Finnovation uitstekend in staat ICT-experts met andere disciplines in de organisatie te verbinden en veranderprojecten te managen. Voor alle disciplines heldere doelstellingen en resultaten geven bij de start van een veranderproject geven een gezamenlijke focus en zijn voorwaardelijk voor succes.

 

Finnovation implementeert uw innovatie. Dat verandert uw organisatie!

ERVARING EN EXPERTISE

Finnovation heeft meer dan 25 jaar ervaring in het analyseren van situaties en managen van projecten. In het bijzonder heeft Finnovation expertise in:

 • Identity & Access Management
  • Logische toegangsbeveiliging voor medewerkers
   • Identificatie & authenticatie
   • Implementeren van role based access
  • Digitaal Bankieren
   • Identificatie & authenticatie van klanten
   • Digitaal tekenen
   • Autorisaties van klanten (zowel consumenten als zakelijk) en hun vertegenwoordigers
 • Betalingsverkeer
  • Nationaal & internationaal
  • Debit, credit en smart cards
18680
KOPPEN THEE

Genuttigd in voornamelijk de smaken English breakfast, Earl grey, Rooibos en Morocco Mint. Thee is er echter in veel meer smaken. Smaken zijn heel persoonlijk. Zo ook vraagt elke verandersituatie om zijn eigen smaak.
Flexibiliteit in aanpak!

980
BOSSCHE BOLLEN

Finnovation viert mijlpalen in het leven én in projecten. Finnovation doet dat met Bossche Bollen: Een stimulans om door te gaan naar de volgende mijlpaal.
Onvergetelijk!

24
PROJECTEN AFGEROND

Een afgerond project zorgt voor een tevreden klant, een gevoel van voldoening bij Finnovation en voor versterkt vertrouwen in de relatie. Het is geen eindstation maar een vertrekpunt voor resultaten in een volgend project.
De drive voor een volgend traject!

Over Finnovation

Finnovation ondersteunt sinds 1999 grote financiële instellingen bij analyses, project management voor het implementaties van veranderingen in die organisaties.

 

Finnovation verbindt IT-experts met andere disciplines om nieuwe technologische mogelijkheden in te zetten voor organisaties. Resultaatgericht, pragmatisch en een gestructureerde aanpak zijn hierbij kenmerkend.

Bijzondere expertise

Logische toegangsbeveiliging, Identity & Access Management, Role Based Access. Betalingsverkeer.